Visuell identitet og grafisk profilering for:

Dugnadsmarked

Dugnadsmarked.no er en totalleverandør innenfor salg- og arbeids-dugnader. Hvis du er russ og trenger penger for å finansiere russebussen, eller driver et idrettslag som mangler noen kroner til klasseturen er det dugnadsmarked.no som du bør henvende deg til. La oss ta en enkel eksempel. Hvis vi tar for oss en enkel dugnad med dopapir.

Dere er 20 personer som skal feire russetiden. Du er russ om 2 år og har ikke nok penger til å finansiere bussen fra egen lomme. Hvis alle 20 medlemmene deltar på en dorull dugnad, og selger 30 pakker med dopapir hver. Kan dere ende med 120 000 kroner i fortjeneste. Slik kan du og din gruppe finansiere russetiden uten å punge ut alt fra egen lomme.

Se siden live her

Våre bedriftskunder

Slide

Referanser

Igor Igor Draskovic - Daglig Leder Portal Design bruker vi når vi setter i gang produksjonen av klistremerker og visittkort til våre kunder og ansatte. Rask respons og topp kvalitet på arbeidet! Russebussmarked.no - Totalleverandør for russebusser Jacob Jacob Kjos-Hanssen - Team Leder Kreative og dyktige folk som kan mye om grafisk design. Designet logoen vår og hjulpet med å få hjemmesiden vår til å skinne! Vi er veldig fornøyde! Skjermreparasjon.no Skjermbytte på iPhone - Odin Odin Teigland - Team Leder Det som gjør at Portal Design er vår foretrukkede leverandør av grafisk design er kombinasjonen av effektivitet og kvalitet. Kickfix.no - Modifiserer Nike sko Philip Philip Antonetti - Teknisk ansvarlig Doktoreple har fått veldig mye hjelp fra Portal Design. Alt fra Kataloger til visittkort og hjelp med å designe hjemmesiden. Profesjonelt arbeid til en god pris. Doktoreple.no - iPhone reparasjon i Oslo Rodrigo Rodrigo Flores - Designer TWdesign og Portal Design samarbeider alltid om de mest omfattende oppgavene. Tett samarbeid gir gode resultater. TWdesign.no - Spesialister på webdesign Niels Niels Fredrik Hohle - Tekstforfatter Portal Design har hjulpet oss med å designe markedsmateriell til våre kampanjer. Vi har fått tett oppfølgning og god hjelp. Anbefales på det sterkeste! Phonerepair.no iPhone deler | Salg av og verktøy